Hellenic MENSA

Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα της Ελληνικής MENSA!

Διεθνής Διαγωνισμός Φωτογραφίας της MENSA

 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ MENSA

Intercontinental Project Convergence “IPC”

Αναζήτηση για το Διεθνή Φωτογράφο της Mensa για το έτος 2017

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του ελληνικού τμήματος του διαγωνισμού που έληξε στις 25 Ιουλίου, ως μέρος του διεθνούς διαγωνισμού της Mensa, που θα ανακηρύξει τον φωτογράφο της χρονιάς για το 2017. Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι: Borders

Η ελληνική κριτική επιτροπή αποτελείτο από τον πρόεδρο της Ελληνικής Mensa Χρήστο Αποστολίδη, τον γενικό γραμματέα Ανδρόνικο Μπαμπάτσικο και τον συντονιστή του SIG Φωτογραφίας Δημήτρη Δικμάνη.

Τα τρία μέλη μας που προκρίθηκαν για να διαγωνισθούν στον διεθνή διαγωνισμό είναι κατά σειρά επιτυχίας, ο Αθανάσιος Δήμου με την φωτογραφία Invisible borders, η Ιωάννα- Ελισσάβετ Χατζηιωάννου με τη φωτογραφία One reality, two options και η Νάντια Κεχαγιά με τη φωτογραφία Border effects. Ευχαριστούμε επίσης τα μέλη μας Φωτεινή Κλάγκου, Ειρήνη- Ελπίδα Γκιούλεκα, Διονύση Τσιγκαλίδα και Διονύση Θεοχάρη για την συμμετοχή τους!

  Invisible Borders

 

 

One reality, two options

Border effects

Οι τρεις ανωτέρω συμμετοχές μαζί με τις 3 καλύτερες συμμετοχές από κάθε εθνικό διαγωνισμό της Mensa θα συμπεριληφθούν στο διαγωνισμό Mensa World Photo Cup που οργανώνεται υπό την επίβλεψη της Mensa International. Ο νικητής του Διεθνούς διαγωνισμού (MIL Photographer of the Year) θα επιλεγεί από μια ειδική κριτική επιτροπή που θα περιλαμβάνει αυτεπαγγέλτως την Πρόεδρο της Mensa International. Οι νικήτριες φωτογραφίες θα συμπεριληφθούν στη 'Mensa IPC Collection' και θα εκτίθενται στις Annual Gatherings καθώς και θα δημοσιοποιηθούν με άλλους τρόπους εντός και εκτός Mensa.

Ευχόμαστε και στους τρεις καλή επιτυχία στον διεθνή διαγωνισμό!

Πληρωμή μέσω PayPal:


Πληρωμή μέσω Τραπέζης:
Λογαριασμός: "Ελληνική Mensa"

ALPHA BANK  Αρ.Λογ. :  213002320001485
IBAN: GR64 0140 2130 2130 0232 0001 485
BIC (ΚΩΔ SWIFT) : CRBAGRAAXXX

Πληροφορίες Συνδρομής

Είστε Μέλος; Σύνδεση:

Αίτηση δημιουργίας λογαριασμού

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι ο έλεγχος των αιτήσεων θα χρειαστεί χρόνο.

Υπενθυμίζεται ότι για τα μέλη της ελληνικής MENSA, το username είναι ο αριθμός μέλους σας, με την διαχωριστική τελεία. (πχ: 2012.001)

Beta version (Ο ιστότοπος βρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία, για οποιεσδήποτε παρατηρήσεις ή προβλήματα επικοινωνήστε με τον webmaster)


Βρίσκεστε εδώ: Κεντρική Διεθνής Διαγωνισμός Φωτογραφίας της MENSA