Hellenic MENSA

Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα της Ελληνικής MENSA!

ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ MENSA 2019

Αναζήτηση για το Διεθνή Φωτογράφο της Mensa για το έτος 2019

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του ελληνικού τμήματος του διαγωνισμού που έληξε στις 31 Ιουλίου, ως μέρος του διεθνούς διαγωνισμού της Mensa, που θα ανακηρύξει τον φωτογράφο της χρονιάς για το 2019.

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι:    “Optical Illusions”

 

Η ελληνική κριτική επιτροπή αποτελείτο από τον πρόεδρο της Ελληνικής Mensa Χρήστο Αποστολίδη, τον αντιπρόεδρο και φωτογράφο των περισσότερων εκδηλώσεών μας Ανδρόνικο Μπαμπάτσικο, τον συντονιστή του SIG Φωτογραφίας Δημήτρη Δικμάνη και τον νικητή του διεθνούς διαγωνισμού της Mensa και φωτογράφο της χρονιάς 2012, Βαγγέλη Φελέρη.

Και φέτος είχαμε αυξημένη συμμετοχή λαμβάνοντας 31 φωτογραφίες από δεκατρία μέλη. Τα τρία μέλη μας που προκρίθηκαν για να διαγωνισθούν στον διεθνή διαγωνισμό είναι κατά σειρά επιτυχίας, ο Ανδρέας Τουρουντζάν με τη φωτογραφία Duality, η Νίκυ Στυπίδου με τη φωτογραφία Spaceball και η Εβίτα Κυριακίδου με τη φωτογραφία Two strangers.

Ευχαριστούμε επίσης τα μέλη μας Ευαγγελία Γιαννοπούλου, Αθανάσιο Δήμου, Γιώργο Δούγαλη, Δρόσο Δρόσο, Ιωάννα Λαζαράκου, Γιώργο Λιάπη, Αθηνά Ορφανουδάκη, Φίλιππο Σμυρλή, Ναταλία Φίλου και Ιωάννα-Ελισάβετ Χατζηϊωάννου για τη συμμετοχή τους!

 Duality

 Spaceball

 Two strangers

Πληρωμή μέσω PayPal:


Πληρωμή μέσω Τραπέζης:
Λογαριασμός: "Ελληνική Mensa"

ALPHA BANK  Αρ.Λογ. :  213002320001485
IBAN: GR64 0140 2130 2130 0232 0001 485
BIC (ΚΩΔ SWIFT) : CRBAGRAAXXX

Πληροφορίες Συνδρομής

Είστε Μέλος; Σύνδεση:

Αίτηση δημιουργίας λογαριασμού

Για την είσοδο μελών της ελληνικής MENSA, αντί username, εισάγετε τον αριθμό μέλους σας, με την διαχωριστική τελεία. (πχ: 2012.001)

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα, επικοινωνήστε με τον webmaster

Beta version (Ο ιστότοπος βρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία, για οποιεσδήποτε παρατηρήσεις ή προβλήματα επικοινωνήστε με τον webmaster)


Βρίσκεστε εδώ: Κεντρική ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ MENSA 2019