Hellenic MENSA

Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα της Ελληνικής MENSA!

ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ MENSA 2021

Intercontinental Project Convergence “IPC

Αναζήτηση για το Διεθνή Φωτογράφο της Mensa για το έτος 2021

Η Ελληνική Mensa διοργανώνει και φέτος το ελληνικό τμήμα του Διεθνούς Διαγωνισμού Φωτογραφίας της MENSA, στα πλαίσια του International Project Convergence, που θα ανακηρύξει τον φωτογράφο της χρονιάς για το 2021. Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι: “BALANCE

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΧΩΡΕΣ

1. Αυτός ο διαγωνισμός οργανώνεται από την Ελληνική Mensa, σαν μέρος του International Project Convergence.

2. Το θέμα για το 2021 είναι: “BALANCE”

3. Δεν υπάρχει χρέωση για συμμετοχή στο διαγωνισμό. Ο υποψήφιος πρέπει να είναι ταμειακά ενήμερο μέλος της Ελληνικής Mensa καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού (2021).

4. Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι σε μορφή JPG που δεν υπερβαίνει το 1 MB. Οι Υποψηφιότητες για τον εθνικό διαγωνισμό πρέπει να έχουν παραληφθεί μέχρι τις  31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021. Σημείωση: Έντυπες φωτογραφίες που θα νικήσουν θα σκαναριστούν σε μορφή JPG για την είσοδό τους στο Διεθνή διαγωνισμό.

 

5. Το όνομα, ο αριθμός μέλους και ο τίτλος της φωτογραφίας θα πρέπει να συμπεριληφθούν στις πληροφορίες/λεζάντα της φωτογραφίας ή στο κείμενο του email.

6. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι σε μορφή .jpg και να σταλούν με e-mail στην ακόλουθη διεύθυνση:  

7. Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλλει μέχρι και δύο έγχρωμες φωτογραφίες μόνο. 

8. Όλες οι συμμετοχές πρέπει να είναι αποκλειστική εργασία του διαγωνιζόμενου.

9. Οποιαδήποτε διαφήμιση των φωτογραφιών δεν επιτρέπεται.

10. Οι τρεις καλύτερες συμμετοχές στον εθνικό διαγωνισμό θα επιλεγούν από μια τοπικά οργανωθείσα κριτική επιτροπή. Οι συμμετοχές θα κριθούν ως προς την αποτελεσματικότητα του τρόπου με τον οποίο προβάλλουν το θέμα καθώς και τη σύνθεση, τεχνικά και άλλα κριτήρια. Η απόφαση της Κριτικής Επιτροπής είναι οριστική. 

11. Οι τρεις καλύτερες συμμετοχές σε κάθε εθνικό διαγωνισμό της Mensa θα συμπεριληφθούν στο διαγωνισμό Mensa World Photo Cup που οργανώνεται υπό την επίβλεψη της Mensa International
Η καταληκτική ημερομηνία για το (International) Mensa World Photo Cup είναι η 20η Αυγούστου 2021. Ο νικητής του Διεθνούς διαγωνισμού (MIL Photographer of the Year) θα επιλεγεί από μια ειδική κριτική επιτροπή που θα περιλαμβάνει αυτεπαγγέλτως τον Πρόεδρο της Mensa International.

12. Οι νικήτριες φωτογραφίες θα συμπεριληφθούν στη 'Mensa IPC Collection' και θα εκτίθενται στις Ετήσιες Συναντήσεις καθώς και θα δημοσιοποιηθούν με άλλους τρόπους εντός και εκτός Mensa.

13. Οι συμμετέχοντες θα διατηρήσουν τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών τους αλλά θα παραχωρήσουν στη Mensa μη αποκλειστικά δικαιώματα για τη δημοσίευση σε περιοδικά της Mensa, σε ιστοσελίδες της Mensa, σε αφίσες SIG Φωτογραφίας, για παρουσίαση σε εκθέσεις, ή σε άλλους κατάλληλους χώρους σαν μέρος της Mensa IPC Collection χωρίς καμία οικονομική ανταμοιβή στο διαγωνιζόμενο.

Πληρωμή μέσω PayPal:


Πληρωμή μέσω Τραπέζης:
Λογαριασμός: "Ελληνική Mensa"

ALPHA BANK  Αρ.Λογ. :  213002320001485
IBAN: GR64 0140 2130 2130 0232 0001 485
BIC (ΚΩΔ SWIFT) : CRBAGRAAXXX

Πληροφορίες Συνδρομής

Είστε Μέλος; Σύνδεση:

Αίτηση δημιουργίας λογαριασμού

Για την είσοδο μελών της ελληνικής MENSA, αντί username, εισάγετε τον αριθμό μέλους σας, με την διαχωριστική τελεία. (πχ: 2012.001)

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα, επικοινωνήστε με τον webmaster

Beta version (Ο ιστότοπος βρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία, για οποιεσδήποτε παρατηρήσεις ή προβλήματα επικοινωνήστε με τον webmaster)


Βρίσκεστε εδώ: Κεντρική ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ MENSA 2021